Livrăm la tine acasă.

Politica de retur

7. POLITICARE DE ANULARE și RETUR
RETRAGEREA DIN CONTRACT

ANULAREA COMENZII

7.1. Cumpărătorul poate să anuleze comanda în termen de maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii de către Vânzător. Anularea comenzii se face trimitând un mesaj Vânzătorului, prin e-mail sau telefon sau prin intermediul Site-ului prin formularul de Contact.
7.2. În ipoteza în care Cumpărătorul a achitat deja prețul Comenzii înainte de anularea acesteia în condițiile prevăzute la art. 7.1., Vânzătorul va restitui Cumpărătorului sumele primite în contul bancar din care aceștia au fost virați Vânzătorului în termen de maxim 14 zile de la data anulării comenzii.

RETUR ÎN CAZUL COMENZILOR NECONFORME


7.3. În contextul situației prevăzute la art. 5.4. și 5.5. din prezentul Document Termeni şi Condiţii: dacă Cumpărătorul semnalează Vânzătorului în termen de 48 de ore de la livrarea  comenzii, în scris și cu fotografii, că bunurile primite nu sunt conforme cu Produsele comandate, sau că prezintă deficiențe tipologice, cantitative și/sau calitative, inclusiv cu privire la termene de valabilitate, Vânzătorul urmează să verifice susținerile Cumpărătorului, iar dacă acestea sunt confirmate ca fiind adevărate, Vânzătorul poate să:

7.3.1. Restituie Cumpărătorului prețul pentru produsele confirmate ca neconforme, în termen de maxim 14 zile de la data confirmării neconformității bunurilor livrate. Restituirea se face prin aceleași mijloace ca și cele prin care s-a primit plata de la Cumpărător, cu excepția cazului în care părțile convin cu privire la o altă modalitate de rambursare.
7.3.2. Ofere Cumpărătorului un voucher de valoare egală cu prețul produselor sesizate ca fiind neconforme, care poate fi folosit de către Cumpărător pentru achiziționarea oricăror Produse ale Vânzătorului
7.3.3. Înlocuiască produsele neconforme cu altele conforme

RETRAGEREA DIN CONTRACT


7.4. Cu excepția anulării înainte de livrarea Comenzii în condițiile prevăzute de art. 7.1., Cumpărătorul nu are dreptul să se retragă din contract în cazul în care a cumpărat Produse ale Vânzătorului, întrucât aceste produse sunt susceptibile de a se deteriora sau expira rapid și nu pot fi restituite în condițiile de siguranță pentru sănătatea umană identice cu cele de la momentul sigilării.